Kokosrulltårta
Ingredienser
3 ägg
2½ dl strösocker
3 dl kokos
3/4 dl
potatismjöl
1½ tsk bakpulver
Fyllning
15 g
margarin
2½ dl florsocker
1 äggula
skal och saft av 1
citron
Vispa ägg och socker poröst. Blanda i kokos, potatismjöl och
bakpulver.
Klä en långpanna 30x40 med bakplåtspapper och häll i
smeten.
Grädda genast i 250 grader i ca 5-8 minuter.
Stjälp upp den
färdiggräddade kakan på ett smörpapper, bestrött med kokos.
Låt den svalna
under bakduk.
Blanda under tiden fyllningen
Rör margarin
och florsocker mjukt. Tillsätt äggulan, citronskal (finhackad) och saft. Vispa
tll en slät kräm. Bred krämen över kakan, rullla ihop och lägg rulltårtan kallt,
helst i frysen.
Källa: http://lill-ingrid.blogspot.se/2009/07/kokosrulle-med-citronkram.html
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar