måndag 9 april 2012

Kokosrulltårta


Ingredienser

3 ägg
2½ dl strösocker
3 dl kokos
3/4 dl potatismjöl
1½ tsk bakpulver
Fyllning
15 g margarin
2½ dl florsocker
1 äggula
skal och saft av 1 citron

Vispa ägg och socker poröst. Blanda i kokos, potatismjöl och bakpulver.
Klä en långpanna 30x40 med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda genast i 250 grader i ca 5-8 minuter.
Stjälp upp den färdiggräddade kakan på ett smörpapper, bestrött med kokos.
Låt den svalna under bakduk.
Blanda under tiden fyllningen
Rör margarin och florsocker mjukt. Tillsätt äggulan, citronskal (finhackad) och saft. Vispa tll en slät kräm. Bred krämen över kakan, rullla ihop och lägg rulltårtan kallt, helst i frysen.

Källa: http://lill-ingrid.blogspot.se/2009/07/kokosrulle-med-citronkram.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar