Syltbollar
Jättegoda glutenfria kakor!
Ingredienser
125 g mjölkfritt margarin
3 msk socker
½ ägg
2 ½ dl potatismjöl eller maizena
Fyllning:
½ dl fast sylt
3 msk socker
½ ägg
2 ½ dl potatismjöl eller maizena
Fyllning:
½ dl fast sylt
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt ägg och potatismjöl eller maizena.
Forma degen till små bollar och placera dom i små kakformar. Lägg kakformarna på en plåt. Platta till dem lätt och gör en fördjupningen i mitten. Fyll med lite sylt.
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt ägg och potatismjöl eller maizena.
Forma degen till små bollar och placera dom i små kakformar. Lägg kakformarna på en plåt. Platta till dem lätt och gör en fördjupningen i mitten. Fyll med lite sylt.
Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Källa: http://www.matklubben.se/recept/syltbollar_59012.html
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar